Het Ballooërveld bij Rolde

Het Ballooërveld bij Rolde

Vindt plaats op

Een zaterdagwandeling van 22-24 km voor leden van de NKBV. Je kan je nu aanmelden voor deze wandeling.

Print Friendly and PDF       Handleiding Print Friendly

 

De wandelcommissie heeft een leidraad opgesteld voor de wandelingen in de komende tijd. Die leidraad vind je op https://50plus.nkbv.nl/wandelen/opstarten-van-onze-wandelingen-na-1-juni. Je komt er ook door in het hoofdmenu van onze website op WANDELEN te klikken en dan op Opstarten van onze wandelingen na 1 juni. We vragen je om deze leidraad door te lezen als je mee wilt wandelen.


Start
: 10.00 uur bij C.R. Hofsteenge, Hoofdstraat 23, Rolde. Tel. 0592-241217.

Openbaar vervoer: Trein naar station Assen en dan met bus 21 naar Rolde en nog een paar minuten lopen in de richting waarin de bus verder gaat.

 Vertrekpunt:

 Tijd:

 Aankomstpunt:

 Tijd:

Qbuzz lijn 24

richting Stadskanaal

 Station Assen

 9.33

 Rolde, halte  Kerkbrink

 9.42


Eigen vervoer
: Parkeren kan in de buurt van het koffiehuis.

Horeca onderweg: Geen horeca onderweg, dus eten en drinken meenemen.

Wandelgebied:
Het Ballooërveld is een heel oud oorspronkelijk gebied. Weliswaar is het militair oefenterrein geweest, maar de eeuwenoude karresporen van de route Coevorden – Groningen zijn nog waar te nemen. Ook in de omgeving van het “veld” is genoeg te zien, want we trekken in feite door een deel van het Nationaal Beek- en Esdorpenlandschap Drentsche Aa.

Organisatie: Johan van Lenthe, telefoon 06 3027 7478, alleen op de dag van de wandeling.

Kijk kort voor de wandeling nog even hier of er nog aanvullingen of wijzigingen zijn.

 

Schrijf je hieronder in als je wilt deelnemen aan deze wandeling.

Enkele velden zijn in het systeem aangegeven als verplicht terwijl dat hier eigenlijk niet nodig is, geboortedatum, e-mailadres en telefoonnummer. Dat kan onze websiteredactie niet aanpassen. Het opgeven van het telefoonnummer betekent NIET dat de organisator je gaat opbellen als je op de aangegeven tijd nog niet op het beginpunt bent. Hij/zij mag gewoon op de aangegeven tijd met de wandeling beginnen. Dus, als je iets verlaat bent, bel zelf met de organisator.

LET OP:

Je hebt zelf de verantwoordelijkheid om te bepalen of jouw deelname aan de wandeling verantwoord is voor jezelf EN voor de andere deelnemers .

Het is van belang kennis te nemen van de richtlijnen van het kabinet, het RIVM, de NOC/NSF, de NKBV, de veiligheidsregio’s, de lokale regelgeving en de noodverordeningen. Kijk hier voor het bericht op onze NIEUWS pagina.

Kijk hier voor enkele praktische punten i.v.m. anderhalvemeterwandelingen.