Klimmen in de klimhal in Haarlem of Amsterdam

Klimmen in de klimhal in Haarlem of Amsterdam

Vindt plaats op

We klimmen geregeld bij De Klimmuur in Haarlem, maar soms wijken we uit naar Amsterdam.

Een aantal leden van NKBV 50 Plus klimt wekelijks op maandagmiddag in de klimhal te Haarlem. We trainen en oefenen daar, zodat we er in het voorjaar weer klaar voor zijn om de rotsen in te gaan. Het is ook een stuk gezelligheid om met elkaar bezig te zijn. Iedereen kan op zijn eigen niveau klimmen, er zijn meestal klimmers van divers niveau aanwezig.

We klimmen in De Klimmuur, Spaarndamseweg 120 b in Haarlem, van half 2 tot een uur of vijf. Maar als je zin hebt, kan je doorgaan tot half elf; dan sluit de hal. Er is goede gratis parkeergelegenheid. De entree is voor eigen rekening.
Soms is het nodig om uit te wijken naar de klimmuur in Amsterdam, en wel Klimmuur Centraal, Dijksgracht 2. Dat is in de buurt van het Centraal Station en parkeren is daar niet gratis. Klimmers die op de lijst met vaste bezoekers staan, krijgen op vrijdag een mail waarin de locatie wordt aangegeven. Als je wilt klimmen maar je staat niet op de lijst vaste bezoekers, neem dan eerst even contact op met de contactpersoon.

Contactpersoon: Frans Bogaart (06-41165045).