Lentemidweek 2019

Lentemidweek 2019

Vindt plaats op tot en met

Het lenteweekend voor leden van NKBV 50 Plus wordt dit jaar een midweek in Raalte.
Opgeven is niet meer mogelijk.

Print Friendly and PDF

Bij het vaststellen van een datum voor ons weekend zijn we tot de ontdekking gekomen, dat we door de late Pasen knel komen te zitten tussen Pasen en Koningsdag. Beide, feestdagen die in het weekend vallen.
Na enig nadenken zijn we tot een oplossing gekomen: we maken er een midweek van!

Dat betekent dat in 2019 van dinsdag 23 t/m vrijdag 26 april gewandeld wordt in Raalte, gelegen in Salland, Overijssel. Degenen die meegedaan hebben aan de Sallandse Wandelvierdaagse hebben ongetwijfeld goede herinneringen aan het mooie landschap, de rust die ervan uitgaat en de gemoedelijke bevolking.

Nadere bijzonderheden:

We verblijven die dagen in WestCord Hotel Salland, Zwolsestraat 63e, 8101 AB Raalte.
Het hotel is gelegen aan de rand van Raalte. De auto kun je prima kwijt op de parkeerplaats van het hotel. Voor wie met OV komt: het treinstation is op loopafstand.
We verblijven in een ruime kamers met gratis draadloos internet.
De prijs van hiervan is € 209.- p.p. bij twee personen per kamer. Wie de kamer voor zich alleen wil hebben betaalt € 25.- per nacht extra. De toeristenbelasting is € 1.- per nacht.
Daarvoor krijgen we drie overnachtingen, drie keer ontbijt en drie keer een 3-gangendiner.

Naast het hotel is een motormuseum met een unieke collectie oude motoren. Een hobby van de eigenaar Max Middelbos. Liefhebbers kunnen dit museum vrijdag bezoeken tussen 11.00 en 17.00 uur.

Wie na het lezen van deze aankondiging besluit deel te nemen aan deze midweek kan zich opgeven bij Rita van Raaij, e-mail: ritavanraay@gmail.com, tel. 0572-352264 of 06-14904935. U krijgt dan een aanmeldingsformulier met daarbij het verzoek  € 15.- over te maken, bedoeld als organisatiekosten. Wat daarvan overblijft verrekenen we met jullie.

Deze midweek wordt georganiseerd door: Tiny Holtkuile, Joa van der Geest en Rita van Raaij. Tiny en Joa staan garant voor de mooie wandelingen op alle dagen van ons verblijf;  Rita, die helaas geen lange wandelingen meer kan maken, neemt de organisatorische kant voor haar rekening.
Dit trio is al  hard aan het werk. Wij hopen dat het ook deze keer een leuk evenement wordt met tevreden deelnemers.