Corona maatregelen NKBV 50 Plus (update 13 juli)

Terug
Lees hier de corona maatregelen bij NKBV 50 Plus.

Nu er meer versoepelingen van kracht worden, gaan we ook met maximale aantal wandelaars verhogen. In de richtlijnen van de overheid vanaf 19 mei staat bij buiten sporten max. 30 personen, maar wel met anderhalve meter afstand houden. Dat lukt bij wandelen met 30 personen natuurlijk niet, dus houden we het bij een lager aantal. Net als in de zomer van vorig zal het maximale aantal wandelaars 12 zijn, inclusief de organisator(en). En nog steeds blijft gelden: bij corona-achtige klachten thuis blijven en even opbellen dat je niet kunt komen.

De wandelcommissie heeft een leidraad opgemaakt om het wandelen in coronatijden in goede banen te leiden. Die leidraad vind je op de hier.

De klimactiviteiten in de Ardennen worden beperkt door de coronamaatregelen van de Belgische overheid en de KBF. Je vindt hier alle covid19 regels die in de Belgische Ardennen gelden.

In verband met de aanhoudende onzekerheid met betrekking tot het coronavirus gaat de klimweek in een warm land niet door.

De NKBV heeft een pagina gemaakt over de maatregelen in coronatijd o.a. voor de verenigingsactiviteiten en om naar de bergen te gaan. Lees die pagina hier.