Klim-in voor 55-plussers

Vorige
In het kader van de Amsterdamse sportweek organiseert NKBV regio Amsterdam een klim-in om mensen kennis te laten maken met de klimsport.

Heb je nog nooit in een hal geklommen en wil je het wel een keer proberen? Of heb je wel klimervaring en heb je geen vast klimmaatje meer?

Op 19 en 22 september organiseert de NKBV regio Amsterdam een klim-in voor leden en niet leden van 55 jaar en ouder. Als je totaal geen ervaring hebt dan kan je individueel gebruik maken van de Auto-belay, een zekeringssysteem waarmee zelfs kinderen van 5 jaar veilig in een hal zelfstandig kunnen klimmen! Heb je wel klimervaring, dan kan je samen met een andere deelnemer zelfstandig routes klimmen. Als je niet over eigen klimmateriaal beschikt krijg je die in de hal gratis ter beschikking.
Aan deelname aan deze activiteit zijn in het kader van de Amsterdamse sportweek geen kosten verbonden. Inschrijven vooraf is verplicht. Het betreft hier dezelfde activiteit op twee verschillende dagen.
Op basis van enthousiasme van deelnemers gaan we bekijken wie er na deze activiteit regelmatig in de hal wil komen klimmen!

Informatie en aanmelden voor maandag 19 september: klik hier.

Informatie en aanmelden voor donderdag 22 september: klik hier.