Klimmen in de hal

Een aantal leden van NKBV 50 Plus klimt wekelijks op maandagmiddag in de klimhal te Haarlem en op vrijdagmiddag in de klimhal in Enschede. We trainen en oefenen daar, zodat we er in het voorjaar weer klaar voor zijn om de rotsen in te gaan. Het is ook een stuk gezelligheid om met elkaar bezig te zijn. Iedereen kan op zijn eigen niveau klimmen, er zijn meestal klimmers van divers niveau aanwezig.

Voor het klimmen in Haarlem geldt:

We klimmen in De Klimmuur, Spaarndamseweg 120 b in Haarlem, van half 2 tot een uur of vijf. Maar als je zin hebt, kan je doorgaan tot half elf; dan sluit de hal. Er is goede gratis parkeergelegenheid. De entree is voor eigen rekening.
Soms is het nodig om uit te wijken naar de klimmuur in Amsterdam, en wel Klimmuur Centraal, Dijksgracht 2. Dat is in de buurt van het Centraal Station en parkeren is daar niet gratis.
Als je geïnteresseerd bent kun je jezelf op de groepsmail laten zetten, dan ontvang je iedere week bericht.
We hebben momenteel een groep van ca 10 personen, waarvan er wel altijd wel 5 à 6 aanwezig zijn.
Als je wilt klimmen maar je staat niet op de lijst vaste bezoekers, neem dan eerst even contact op met de contactpersoon.

Contactpersoon: Frans Bogaart (06-41165045).

Voor het klimmen in Enschede geldt:

We klimmen in Arqué Klimcentrum, J.J. van Deinselaan 20, van 16.00 uur tot 18.00 uur. In principe elke vrijdagmiddag, maar het kan een enkele keer voorkomen dat het niet doorgaat. Neem dus altijd van tevoren even contact op met één van de contactpersonen als je wilt komen.

Contactpersonen: Mart Schouten (06-51182928) en Nannette Groothuis (06-34095040).